Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 02 maj 20:57

02 maj 19:49, Mord/dråp, försök, Hässleholm

Man skadad efter skottlossning, Tyringe.

En uppringare berättar att en man blivit skjuten då han satt i en bil i västra delen av Tyringe. Polis skickas till platsen och mannen anträffas i en bil. Den skadade mannen är i 20-årsåldern och förs med ambulans till sjukhus samtidigt som polis påbörjar förhör med vittnen och sökande efter en brottsplats. Polis skickas också till sjukhuset dit den skadade förs för att säkra eventuella spår, prata med sjukvårdspersonal samt om möjligt, målsägaren själv.

Uppdatering: Brottsplatsen lokaliseras till i närheten av bilen där han anträffades. Platsen spärras av i väntan på kriminalteknisk undersökning. Bilen mannen anträffades i tas i beslag för teknisk undersökning.

Uppgifter, tips och andra observationer mottages tacksamt via telefonnummer 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen