Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 maj 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

21.26 Hisings-Kärra, personrån
Vid Lillekärr Norra är det en kille som blir rånad av fyra okända killar. De tilltvingar sig under hot en jacka, mobiltelefon, bankkort och en klocka. Polien griper de fyra killarna i närområdet och sakerna anträffas på killarna vid gripandet. De är 17 år och är nu anhållna.

23.04 Mariestad, trafikolycka
På E20 vid Horsklippan är det en manlig fotgängare som blir påkörd av en lastbil. Han flygs med ambulanshelikopter till KSS med livshotande skador. 

23.20 Skara,. drograttfylleri
Vid Klostergatan stoppas två personer i en bil för kontroll. Båda personerna misstänks vara narkotikapåverkade och får följa med för provtagning.

23.48 Tuve, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Aröds industriområde med anledning av att det brinner i parkerade bilar. Räddningstjänsten släcker opch det är oklartr i hur många bilar som brunnit.

00.40 Hisingen, inbrott
Vid Tagenevägen är det någon som krossar ett fönster till en bilvårdsfirma och tar sig in. Oklart vad som saknas. Ett hål i staket konstateras och en ryggsäck samt kofot anträffas på platsen som tas i beslag. Ingen gripen.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen