Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 maj 06:57

20 maj 06:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Sörmland.

06.07 polisen har hittills detta dygn hanterat ett tiotal ärenden, nio av dem utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

03.04 samtal till polisen om att en bilist kört av vägen på länsväg 977 i Stallarholmen. Polisen åkte till platsen och kontrollerade vad som hänt men det finns ingen misstanke om brott och ingen person är skadad. Bilen bärgas senare via ägaren.

05.28 samtal till polisen om att någon har krossat en fönsterruta till en bostad på Strandgatan i Eskilstuna och sedan sträckt in handeln och tillgripit föremål. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om grov stöld genom inbrott. En brottsplatsundersökning är också genomförd. Det är ännu oklart vad som stulits och det finns ingen misstänkt.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen