Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 maj 06:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.20 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal ärenden av olika karaktär, de flesta utan brottsmisstanke. Ingen gripen eller omhändertagen men en har fått följa med för provtagning.

00.32 samtal till polisen om en trafikolycka  vid Borgs kyrka utanför Norrköping där två bilar har krockat. Polisen åkte till platsen och kontrollerade vad som hänt men det finns ingen ingen misstanke om brott och ingen har skadats. bilarna bärgades.

01.21 SOS-larm till polisen om att en ambulans behövde biträde i Oxelbergen, Norrköping. Det visade sig vara en man i 25-årsåldern som misstänks ringa narkotikabrott eget bruk och innehav, dopingbrott samt brott mot vapenlagen eftersom tre förpackningar misstänkt pepparsprej anträffades i bostaden.

02.16 en polispatrull fick misstankar vid en rutinkontroll av en bilist i Hackefors, Linköping. Bilförare var en man i 55-årsåldern som blev misstänkt för grov olovlig körning samt drograttfylleri. Bilnycklarna omhändertogs av polisen för att förhindra mannen att köra igen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen