Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 20 maj 06:55

20 maj 06:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.38 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal ärenden i polisområde Jönköping. Ingen har gripits för brott eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning.

01.00 vid en rutinkontroll av en bilförare på Dalviksringen i Jönköping upptäcktes av bilföraren saknar körkort. Det var en man i 40-årsåldern som blev misstänkt för grov olovlig körning.

03.08 larm till polisen om att en trafikolycka har inträffat på Källegatan i Kaxholmen. När polisen var på väg till platsen framkom uppgifter om att en person blivit påkörd av en bilist.  Den påkörde fördes till sjukhus med ambulans. Det visade sig senare att den påkörde, en man i 50-årsåldern endast fått lindriga skador. Polisen har påbörjat en utredning om vållande till kroppsskada. Bilföraren, som är misstänkt, är en man i 45-årsåldern.

Inga andra brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen