Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 20 maj 10:04

20 maj 08:22, Trafikolycka, Nyköping

Två cyklister i krock.

08.15 samtal till polisen om en trafikolycka som ska ha inträffat på Fågelbovägen i Nyköping. Enligt en inringare ska två cyklister ha krockat.

08.16 en kvinnlig cyklist förs till sjukhus med ambulans.

08.33 polisen åker till sjukhuset för att hålla förhör med cyklisten.

08.57 polisen har nu hållit förhör med cyklisten, en kvinna i 55-årsåldern och en utredning är påbörjad. Utredningen har brottsrubriceringen smitning från trafikolycka och den som misstänks är den andra cyklisten som lämnade olycksplatsen utan att ge sig tillkänna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen