Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

20 maj 12:10, Inbrott, Trelleborg

Fyra personer grips misstänkta för inbrott.

Polisen får in samtal om ett pågående inbrott i en lägenhet på Engelbrektsgatan. Polis skickas till platsen och inleder ett intensivt sökningsarbete efter personerna som setts lämna platsen. Efter tips från allmänheten kan patrullen stoppa en personbil i centrala Trelleborg. I bilen färdas tre män 21, 19 och 18 år gamla samt en 16-årig pojke, som stämmer in på signalementet från inbrottet. I bilen hittas kontanter, smycken och klockor och på annan plats hittas kofötter och rånarluvor som misstänkts ha kopplingar till inbrottet. De tre männen och pojken grips misstänkta för inbrottet och polisen upprättar en anmälan.

Uppdatering:

Det misstänkta brottet rubriceras som grov stöld genom inbrott. Samtliga personer, de tre männen och den 16-årige pojken, misstänks i nuläget för inbrottet.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen