Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 20 maj 15:06

20 maj 12:55, Trafikolycka, Skara

En skenande lastbil med trailer på E20 larmar polis om att han inte kan stanna/få kontroll på ekipaget. Han befinner sig vid Vårgårda.

Lastbilschauffören hör av sig när han är i Vårgårda på E20 och är på väg norrut. Han uppger att han inte kan stoppa sitt ekipage. Bromsarna fungerar inte och han kan inte växla lastbilen. Han kör på sexan växel och hastigheten är 50 kilometer i timmen. Polisen ligger både bakom och framför ekipaget och vi rensar trafiken på E20 framåt och intensiteten på E20 är låg. 

Kl 14.24: Går lastbilen av vägen, det blir stopp på ekipaget. Lastbilsföraren har klarat sig utan skador. Ingen övriga kända skador på varken person eller fordon.

Trafiken släpps åter på ingen i normal omfattning.   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen