Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 20 maj 20:50

20 maj 20:18, Trafikolycka, Söderköping

Lastbil med släp i diket längs E22.

20.11 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på E22, cirka 7 kilometer söder om Söderköping. Enligt larmet ska en lastbil med släp kört i diket. Olyckan ska ha skett i södergående riktning.

20.12 Polis på väg.

20.27 Polis på plats.

Ingen person har skadats i olyckan.

Polisen har kontrollerat nykterheten hos föraren, utandningsprovet var utan anmärkning. Lastbilen kommer att behöva bärgas från platsen, under bärgningsarbetet kan trafiken komma att stängas av eller dirigeras om.

Polisen kommer att skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen