Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

20 maj 20:23, Trafikbrott, Säffle

Grov olovlig körning m.m. i centrala Säffle

En polispatrull fattade misstankar mot en personbil som framfördes i centrala Säffle av en man i 35-årsåldern.

Vid stoppet konstaterades det att mannen sedan tidigare dömts ett flertal gånger för bl.a. olovliga körningar och rattfyllerier. Även vid detta tillfälle bedömdes han vara drogpåverkad varför han medtogs för provtagning och förhör.

Han är nu misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott avseende eget bruk.

Bilen beslagtogs med stöd av trafikbrottslagen p.g.a. upprepad brottslighet. Den kommer eventuellt att förverkas vilket innebär att den övergår till statens ägo för skrotning eller försäljning.

En kvinnlig passagerare i 40-årsåldern medtogs för provtagning och förhör eftersom även homn bedömdes vara drogpåverkad. Hon är misstänkt för ringa narkotikabrott avseende eget bruk.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen