Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 maj 06:35, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot tisdagen har polisens regionledningscentral hanterat 45 ärenden som rör Södermanlands län.

En skjutning ägde rum i området Norr i Eskilstuna igår kväll, se tidigare händelsenotis. Ärendet utreds som försök till mord. Det finns ännu ingen gripen eller misstänkt. Polisen önskar att komma i kontakt med vittnen i samband med händelsen som ägde rum på Törnrosegatan klockan 22:45.

04:54 Polisen stannade och kontrollerade en bil och dess förare på Mejerigatan i Katrineholm. Föraren fick blåsa i polisens sållningsinstrument för alkohol och det visade positivt. Föraren, en man i 40-årsåldern, fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör. Mannen hade en promillehalt på 0.56 promille och misstänks för rattfylleri. Han släpptes efter förhör.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen