Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

21 maj 06:55, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten mot tisdagen hanterat 43 ärenden som rör Östergötlands län. Inga allvarliga brott har kommit till polisens kännedom och ingen har gripits för brott. En person har medtagits för provtagning.

02:14 En polispatrull stannade och kontrollerade en bil och dess förare vid Mantorp på E4. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara narkotikapåverkad och togs med för provtagning. Han misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika, samt grov olovlig körning. Bilen omhändertogs då föraren har kört bil vid flera tillfällen utan körkortsbehörighet.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen