Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

21 maj 08:38, Stöld, Strömsund

Tre män anhållna misstänkta för grov stöld efter lägenhetsinbrott.

Vid midnatt kontaktades polisen angående ett pågående lägenhetsinbrott i Strömsund. Gärningspersonerna tog sig in genom ett fönster.

Polisen åkte till platsen och påträffade snart därefter tre män som stämde överens med signalementet. Männen, som är 19 respektive 18 år, greps och anhölls senare misstänkta för grov stöld.

Det är ännu oklart vad som stulits från lägenheten. Brottsplatsen är avspärrad och en brottsplatsunderöskning ska genomföras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen