Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

21 maj 09:00, Trafikolycka, Ludvika

Larm om en singelolycka på Ludvikavägen i Fredriksberg, där en personbil kört av vägen och in i stolpar utanför Fredriksbergsskolan.

Polispatrullen påträffar föraren, en man född -61, och upptäcker att han är påverkad av både alkohol och narkotika. Han medtas därför till Ludvika för provtagning, misstänkt för rattfylleri. Bilen var falskskyltad, och föraren saknar körkort, så fler brottsmisstankar kan uppkomma.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen