Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 21 maj 21:53

21 maj 09:34, Försvunnen person, Sundsvall

Fortsatt sökinsats efter den försvunna mannen i Indal.

Under tisdagen fortsätter sökinsatsen efter den man som försvann från sin sommarstuga vid Bjässön utanför Sundsvall vid 15.30-tiden i går.

Fler resurser sätts in idag, både egna resurser - poliser, hundpatruller, polishelikopter samt fjällräddare. Polisen har också begärt biträde av Försvarsmakten.

Sökinsatsen utförs enligt den rutin som polisen har för eftersök av försvunna personer, med bland annat informationsinhämtning, närsök och sök längs så kallade ledstänger (vägar, stigar osv.)

Mannen är född 1950 och har demens. Vid försvinnandet bar han en blå fleecejacka, svarta byxor och svarta skor. Han är cirka 175 cm lång, har grått hår och bär glasögon.

Uppdatering 13:57: Mannen är ännu inte återfunnen.

Polisen har tagit kontakt med Missing People som har lagt ut en efterlysning på sin hemsida och på sociala medier och som ska delta i sökandet under eftermiddagen.

Har du sett mannen mannen eller vet var han kan befinna sig, ring polisen på telefonnummer 11414. Vid pågående iakttagelse, ring 112.

Uppdatering 17:40 (av kommunikatör Marie Andersson)

Mannen är ännu inte återfunnen. Sökandet efter honom fortsätter.

Missing People är nu på plats och även fjällräddare från Jämtland och Västerbotten är på väg för att delta i sökandet.

Uppdatering 20:00

Sökandet fortsätter. Mannen är inte återfunnen.

Uppdatering kl 21:53

Mannen är ännu inte återfunnen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen