Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Anna Göransson.

00.29 Paritlle, olaga intrång
Det larmar från ett nybygge på Långkärrsvägen och polis åker till platsen. Okänd person har klippt upp ett staket och tagit sig in på området. I anslutning hittas en bil som visar sig vara falskskyltad. Polis med hund spårar från det nybyggda huset, en man i 60-årsåldern kan kontrolleras men grips inte. En anmälan om olaga intrång alternativt försök till stöld skrivs.

02.57 Partille, trafikbrott
På Jordhyttegatan stoppar polis en personbil efter att bilen strax innan inte stannat på polismans tecken. Föraren som är en 17-årig kvinna rapporteras för olovlig körning och ej stannat på polismans tecken. Föraren och hennes passagerare körs hem till respektive föräldrar.  

04.09 Alingsås, stöld
På Hemvägen ses två män bryta på en parkerad cykel och på en moped. Efter spaning kan polis gripa en av männen, en anmälan skrivs.   

04.21 Borås, stöld
På en trafikplats på Riksväg 40 Boråstorpet bryter sig två personer in i en parkerad trailer. Vittnet som ringer står parkerad på samma trafikplats och ringer polis. Polis med hund spanar i området, i nuläget är en man gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen