Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 maj 07:12, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Sörmland.

06.12 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal ärenden av olika karaktär. De flesta ärenden har inte resulterat i några brottsmisstankar. Två personer har gripits, ingen omhändertagen eller medtagen för provtagning.

01.50 112-larm till polisen om brand utomhus på Folkestavägen i Eskilstuna. Det visade sig vara en bil som troligen har antänts av någon. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

01.55 samtal till polisen om att en kvinna i 30-årsåldern skulle ha blivit misshandlad på Norr i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om misshandel och då visade det sig att det även kunde misstänkas att kvinnan har blivit utsatt för olaga hot och skadegörelse i bostaden. Polisen träffade på den misstänkte, som är en man i 35-årsåldern och han greps för dessa brott. Inga skador som behövde akut sjukhusvård.

I samband med utredningen av de tre brotten uppstod även en misstanke mot den drabbade kvinnan om narkotikabrott eftersom en mindre mängd misstänkt narkotika anträffades. Den misstänkta narkotikan togs i beslag och den misstänkta kvinnan greps och fördes till polisstationen för förhör. Hon är nu misstänkt för narkotikabrott eget bruk samt överlåtelse av narkotika.

Inga andra brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen