Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

22 maj 07:12, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.37 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 39-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits men en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning.

01.42 vid en rutinkontroll av en bilist på Storgatan i Motala uppstod misstankar mot föraren om drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk och olovlig körning. Det var en man i 40-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör.

05.41 polisen fick larm om en person som uppträdde påverkat på Götgatan i Linköping. Polisen åkte till platsen och träffade på en person i närheten av Götgatan. Det var en man i 40-årsåldern som var kraftigt påverkad och han omhändertogs av polisen för tillnyktring. Efter ungefär en timmas tillnyktring i arresten började mannen må dåligt i arresten varför han fördes till sjukhuset för kontroll/vård.

Inga andra grova brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen