Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 maj 07:12, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköpings län.

06.50 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning.

02.53 en polispatrull träffade på två personer på Skolgatan i Jönköping. Båda två fick väldigt bråttom att försöka komma ifrån polispatrullen. Efter en språngmarsch fångades båda två in av polisen. Det var två män i 20-årsåldern och båda två blev misstänkta för ringa narkotikabrott eget bruk. Den ena blev dessutom misstänkt för ringa narkotikabrott innehav. Båda två fick följa med för provtagning och förhör.

03.18 en väktare ringde till polisen och hade anträffat en sovande man inne i en valstuga i Rådhusparken i Jönköping. Polisen åkte till platsen och tog hand om den sovande, en man i 35-årsåldern. Han fick följa med till polisstationen för tillnyktring. Han misstänks ha brutit upp dörren till valstugan och misstänks därför för olaga intrång.

Under natten har ett flertal kontroller genomförts på E4 vid Krängsberg. Ett tiotal bilister har rapporterats för olika trafikbrott.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen