Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 22 maj 10:58

22 maj 09:17, Trafikolycka, Hedemora

Kollision mellan lastbil och personbil på Rv69 vid Norshyttan norr om Hedemora.

Enligt initiala uppgifter är det en lastbil som bakifrån kört in i en personbil. Två personer färdades i personbilen. Båda har tagit sig ur bilen men det finns ännu inte några uppgifter om skadeläget eller hur trafiksituationen är påverkad.

Polis och räddningsenheter är på väg till platsen.

UPPDATERING: Polispatrullen har upprättat en anmälan trafikolycka där mannen i                     55-årsåldern som körde lastbilen är misstänkt för vållande till kroppsskada då han inte har anpassat avståndet till framförvarande fordon. Han klarade sig utan skador.

Kvinnan som körde personbilen fördes med ambulans till sjukhus med huvudsmärtor. Det som först angavs att två personer färdades i personbilen var felaktigt. Kvinnan som är född i början av 50-talet var ensam i bilen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen