Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 22 maj 15:58

22 maj 16:00, Försvunnen person, Sundsvall

Uppdatering sökandet efter försvunna mannen Indal

Onsdag 16:00

Under dagen har sökinsatsen fortsatt med oförminskad styrka av Polisen, Hemvärnet, Fjällräddarna och Missing People. Trots ansträngningarna har mannen ännu inte kunnat finnas. Eftersökningarna har inte heller resulterat i några fynd.

Sökinsatsen kommer nu fortsätta under kvällen och natten. Inom närmaste timmarna kommer Polisens regional dykgrupp att påbörja dykningar  i vattnet i anslutning till sommarstugan. Ytterligare en hundpatrull från Luleå kommer ansluta inom kort.

Förändringar i sökinsatsen under kvällen och natten kommer främst att kommuniceras via händelsenotiser på polisen.se.

 

Onsdag 10:30

Sökandet efter den försvunne Anders Nilsson fortsätter under onsdagen med oförminskad styrka i sökområdet. Hemvärnet har under natten sökt av närliggande vägar och stigar utan att kunna hitta mannen.

Just nu pågår sökinsatsen med att personal från Polisen, Hemvärnet och Fjällräddarna. Man söker just nu inom en radie på 3 km från den plats där han senast sågs. Sammanlagt deltar ett 50-tal personer, 7 hundpatruller och två drönare i sökandet. Under dagen kommer helikopter och dykare ansluta till sökinsatsen.

Under dagen kommer Polisen prata med anhöriga för att få mer uppgifter om Anders.

Vid frågor kontakta kommunikatör Fredrik Gerdin, 070-248 98 83.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen