Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 maj 11:01, Räddningsinsats, Norrköping

Suicidärende på Migrationsverket.

09.39 larm kom till polisen från ett kontor på Migrationsverket. Polisen åkte till platsen med flera polispatruller. När de första poliserna anländer till Migrationsverket har vakter precis kommit ut från kontoret med en man som hade hällt bensin över sig. Det kom även uppgift om att mannen hade druckit något.

Polisen bedömde att mannen var i akut behov av sjukhusvård varför han transporterades till Vrinnevisjukhusets akutmottagning där han togs emot.

Polisen har inte fått några uppgifter som gör att mannen kan misstänkas för brott i samband med händelsen. Polisen bedömer att mannen endast hade för avsikt att skada sig själv med anledning av ett negativt beslut från Migrationsverket.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen