Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

22 maj 12:47, Trafikolycka, Stockholm

Polis, räddningstjänst och ambulans är på plats vid en olycka mellan två fordonsförare. Olyckan har skett på Grycksbovägen/ Örbyleden.

Polisen som är på plats har talat om en personbil och en motorcykel behöver bärgas från platsen. Det finns ännu ingen uppgift om någon person skadades vid olyckan.

Uppdatering klockan 14:58
Polisen är inte kvar på platsen. Polisen kommer utreda hur olyckan gick till. Motorcykelföraren är förd till sjukhus med ambulans, hans skador är inte beskrivna av polisen som var på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen