Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 maj 17:37, Stöld, Borås

Grov stöld, olaga intrång, åldringsbrott, Sjöbo.

Polis skickas till en bostadsadress i Sjöbo, där en kvinna i 85-års åldern uppger för en granne att en man trängt sin in i hennes lägenhet. Mannen har därefter letat igenom lådor, innan kvinnan fick ut honom ur bostaden. Samme man ska även ha försökt att komma in även i grannens lägenhet. Det verkar dock inte som om mannen fått med sig några av kvinnans tillhörigheter. Polis upprättar anmälan rubricerad som olaga intrång.

Ytterligare en inringare från samma adress uppger att en granne, en man, haft en man som kommit in hans lägenhet. Mannen har rört sig runt i lägenheten och i samband med det tillgript smycken. Polis har varit hos den berörda mannen och tagit uppgifter till en anmälan. Händelsen rubriceras som olaga intrång samt grov stöld.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen