Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 maj 17:51, Övrigt, Vännäs

Säsong för oseriösa hantverkare.

Ett tydligt vårtecken är bedragarna som utger sig för att vara asfaltsläggare eller hantverkare. I dag har polisen fått samtal från boende i Vännäs som har fått besök av personer som erbjudit sig att byta fasad och måla.

Ofta söker oseriösa hantverkare upp äldre personer, de erbjuder sig att renovera huset, asfaltera uppfarten efter lägga plattor. Överenskommelsen sker alltid muntligt, det skrivs inga avtal och de vill ofta ha kontant betalning. Du kan bli erbjuden skjuts till banken men de följer inte med in då de vet att det finns övervakningskameror där. De utför ett billigt men undermåligt arbete eller i värsta fall inget arbete alls.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen