Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 maj 21:37

22 maj 20:20, Rån, Göteborg

Man rånad på sin bil, Drottningtorget.

Polis skickas till Drottningtorget där en man blivit rånad på sin bil, i höjd med Nils Ericssonsterminalen. Mannen uppger att två personer hotat honom med att de haft en pistol, och därigenom tvingat till sig hans bil. De två gärningsmännen körde därefter från platsen i riktning mot Götatunneln. Bilen, en BMW, är nu utlarmad som tillgripen. Det ska enligt uppgift även finnas vittnen till händelsen på platsen. Det finns inga uppgifter om att mannen ska ha fått några fysiska skador i samband med rånet.

21.09 Samtal inkommer om en övergiven personbil mitt i vägen, en BMW,  i Munkebäck. Polis skickas till platsen, och det visar sig vara bilen som mannen blivit rånad på.

21.36 Bilen bärgas från platsen, och tas i beslag av polis för fortsatt utredning gällande rån.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen