Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

22 maj 21:14, Trafikolycka, Örebro

På Hovstavägen / Östra Bangatan, strax söder om Svampen har en trafikolycka inträffat där en polisbil är inblandad.

Polisbilen var på väg till en annan trafikolycka i Frövi med prio 1, d.v.s. omedelbar utryckning påkallad. Initial information ger vid handen att polisbilen ska ha frontalkrockat med en annan personbil. Föraren av den bilen, en kvinna i 20-årsåldern, var väldigt chockad och skärrad, och  har förts med ambulans till sjukhus. Skadeläget är oklart. De båda poliserna i patrullen mår efter omständigheterna bra, men uppsöker också sjukvården för kontroll.

Polispatrullen påkallade fri väg, d.v.s. man använde både blåljus och sirén vid tillfället.

En förundersökning om trafikbrott har inletts, dock inte ännu närmare preciserad rubricering. Rutinmässigt när polispersonal är inblandade i trafikolyckor i tjänsten anmäls händelsen till enheten för internutredningar, SU.

Det råder f.n. stopp i trafiken i båda riktningar på platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen