Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

23 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

En relativt lugn natt i länet enligt RLC. Presstalespersoner under torsdagen är Stefan Gustafsson, Christer Fuxborg mfl.

Kl 22.49, Härryda, bråk
Polis larmas till Post Nords lokaler vid Kurirvägen. En man har tagit sig in obehörigen i lokalerna. Han har tidigare blivit avvisad men återkommit. Polisen åker till platsen och finner mannen, Vid visitering finner polisen en kniv på mannen. Mannen körs till sjukvården för bedömning. Rapport knivlagen.

Kl 00.38 Lerum, misstänkt rattfylleri mm
Polis stoppar en personbil vid Gråbovägen/Hjällsnäsvägen. Bilens förare, en man visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika, han saknar körkort och bilen är troligen stulen. Anmälan drograttfylleri, olovlig körning samt tillgrepp av fortskaffningsmedel. Polisen finner även en mindre mängd misstänkt narkotika. Mannen överlämnas till sjukvården för bedömning.

     

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen