Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

23 maj 08:25, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av polisverksamheten i polisområde Sörmland.

Morgonens nattsammanfattning är idag sen på grund av sjukdom.

07.25 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstanke. Ingen är gripen, en omhändertagen på grund av berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning.

00.13 larm om trafikolycka på E4 Tystberga. En bilist som kört in i vägräcket. E4 avstängd under en tid men vägen fri efter bärgningen. Det finns ingen misstanke om brott och ingen person har skadats.

Det finns inga brott eller andra allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen