Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

23 maj 08:26, Sammanfattning natt, Jönköpings län

sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

Morgonens sammanfattning är idag försenad på grund av sjukdom.

08.05 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 55-tal ärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen pverson har gripits för brott, en har omhändertagits på grund av berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning.

00.05 samtal till polisen om att en person ska ha blivit misshandlad i Ryhov i Jönköping. Det var en man i 25-årsåldern som ska ha blivit misshandlad och fått sårskador på kroppen och därefter sökt  sjukhusvård. Polisen har påbörjat en utredning om misshandel och inledningsvis finns ingen misstänkt. Hur misshandeln ska ha gått till är inte klarlagt.

00.52 en man i 20-årsåldern påträffades av en polispatrull på Mejerigatan i Eksjö. Det var en man i 20-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör.

01.32 SOS-larm till polisen om bilbrand på Industrigatan i Vetlanda. Polisen har påbörjat en utredning am skadegörelse genom brand eftersom man kan misstänka att branden är anlagd.

01.38 samtal till polisen om att någon ska ha krossat två fönsterrutor på polishuset i Vetlanda. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse samt genomfört en platsundersökning. Två stenar är anträffade på platsen.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen