Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

23 maj 12:34, Trafikolycka, Norrköping

Trafikolycka i Norrköping.

11.25 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat i korsningen Kungsängsleden - Ånestadsgatan i Norrköping. Enligt larmet ska två bilar ha krockat. Polisen åker till platsen.

12.08 polisen är nu klar på platsen, en av bilarna har bärgats och vägen är nu åter fri för trafik. Det finns inga uppgifter omm personskador. Polisen har påbörjat en utredning och av det som hittills är utrett tyder allt på att en av förarna kommer att misstänkas för trafikbrott.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen