Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 23 maj 15:16

23 maj 14:32, Trafikolycka, Halmstad

Cyklist i trafikolycka, Strandvallen, Vallås.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Strandvallen, Vallås, där en trafikolycka inträffat. En cyklist uppges vara inblandad, och cyklisten är förd med ambulans till sjukhus. Enligt initiala uppgifter ska cyklisten ha varit vaken. Polispatrull skickas till sjukhuset för att identifiera cyklisten. Det är i nuläget oklart vilket ytterligare fordon som varit inblandad i olyckan.  

15.15 Det är en bilist och en cyklist inblandade i olyckan. Cyklisten är en man i 75-års åldern. Polis upprättar en anmälan gällande vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen