Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 maj 20:13, Trafikkontroll, Sundsvall

Trafikkontroll på E4 vid Armsjön, Njurunda.

Under dagen har polisen haft en trafikkontroll på E4. Två förare fick sina körkort omhändertagna samt dryga böter för trafikbrott.

14:49 stoppades en lastbil med släp. Föraren, en man i 55-årsåldern, hade brutit mot kör och vilotiderna. Hans dygnsvila hade bara varit i fyra timmar och 21 minuter trots att den skulle ha varat i elva timmar. Mannen fick en ordningsbot på 7500 kronor. Hans körkort omhändertogs på grund av de allvarliga förseelserna mot kör- och vilotider.

14:53 stoppades en lastbil med släp. Lastbilen saknade färdskrivare och dessutom överskred ekipaget sin maxlast med 140 procent. Föraren, en man i 35-årsåldern, fick en ordningsbot på 6000 kronor. Mannens körkort omhändertogs.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen