Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

24 maj 01:49, Inbrott, Härnösand

Inbrott på Intersport i Härnösand

Strax efter kl 01 utlöstes ett inbrottslarm på Intersport i Härnösand. Ett vittne såg två personer som bröt upp en dörr med något som såg ut som en kofot. Gärningsmännen försvann sedan i en vit skåpbil av okänt märke. Oklart om de hann tillgripa något. Polispatrull har varit på plats och upprättat en anmälan samt utfört en brottsplatsundersökning. De har även sökt efter bilen dock utan att hitta någon som stämmer med beskrivningen. Finns ingen mer information i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen