Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 maj 05:50, Sammanfattning kväll, Hallands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Anna Göransson.

00.19 Kungsbacka, stulen bil m.m
I närheten av Åsa kör en bil ifrån en polispatrull när de ska försöka stoppa den. Man tappar bort bilen men med hjälp av polishelikopter kan man lokalisera bilen inne i Åsa. Flera personer i anslutning till bilen kontrolleras och en man i 35-årsåldern grips. Bilen var anmäld stulen och den gripne mannen misstänks vara påverkad av narkotika. Bilen tagen i beslag.

01.17 Halmstad, narkotikabrott
I Vallås kontrolleras en man av polisen. Mannen, som är i 20-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och tas med för provtagning. Han rapporteras för eget bruk av narkotika.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen