Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 maj 05:50, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Anna Göransson.

23.01 Göteborg, personrån
I Brunnsbo har en man i 20-årsåldern blivit rånad på sin mobil och sitt bankkort. Tre maskerade personer har dragit ner honom på marken i samband med rånet och han har fått ont i ena handen och knät. Polisen har sökt i området men ingen har ännu gripits.

00.26 Stenungsund, drograttfylleri m.m.
På Industrivägen stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 35-årsåldern som saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

04.31 Göteborg, inbrott
I Lunden har det varit inbrott i en tatueringsstudio. Larmet har utlösts och man har sett en lång person med huvjacka på platsen. Låskolven är borttagen från ytterdörren och man har stulit en del tatueringsmaskiner. Ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen