Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 maj 06:55, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.55 polisen har hittills hanterat ett 30-tal ärenden av rutinkaraktär, de flesta utan brottsmisstanke. Ingen har gripits under natten.

00.33 en polispatrull träffade på en påverkad man i Gislaved. Det var en man i övre tonåren som fick följa med för provtagning, misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

02.20 SOS-larm till polisen om brand i lastbil vid en bensinstation på Osbäcksvägen i Skillingaryd. Det visade sig senare vara olja som läckt på avgasröret så att röckutveckling uppstått. Ingen brand och ingen misstanke om brott.

03.56 en polispatrull träffade på två påverkade personer på Solängsvägen i Jönköping. Det var två män i 20-årsåldern som båda fick följa med för provtagning och förhör. Misstanken är ringa narkotikabrott eget bruk och innehav.

Inga andra brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen