Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

24 maj 17:22, Trafikolycka, Luleå

Två bilar i krock vid Gammelstad.

Två bilar kolliderar på viadukten som går över riksväg 97 vid Öhemmanet, Gammelstad. Den ena bilen har kört in i den andra bakifrån. Tre personer har först till sjukhus med ambulans, men enligt de uppgifter som finns nu är ingen allvarligt skadad.

Polisen har varit på plats och pratat med de inblandade. En anmälan upprättas gällande att den ene föraren, en man, inte har anpassat avståndet till framförvarande fordon.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen