Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 25 maj 07:35

25 maj 06:53, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

En relativt lugn natt i länet enligt RLC. Presstalesperson under helgen är Stefan Gustafsson och Anna Göransson .

00.36 Rattfylleri, Storgatan, Falkenberg. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där föraren, en man, visar tecken på påverkan av narkotika. Han tas med av polis för provtagning som misstänkt för drograttfylleri.

02.25 Trafikolycka, väg 26, Torup, Hylte. Förare av en personbil väjer för en älg, och kör därefter ner några reklamskyltar. Polis och ambulans skickas till platsen. Ambulans tillser de inblandade personerna på plats, men ingen behöver följa med för fortsatt vård. Bilen bärgas. En anmälan trafikolycka utan misstanke om brott upprättas.

03.44 Rattfylleri, Anneberg, Kungsbacka. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll,  där föraren, en man, blåser positivt för alkohol i polisens sållningsinstrument. Han tas med för provtagning och fortsatt utredning misstänkt för rattfylleri.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen