Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 maj 08:12, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Sörmland.

07.54 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 60-tal ärenden, de flesta av rutinkaraktär utan brottsmissankar. Ingen person har gripits, fyra har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två har fått följa med för provtagning.

01.54 flera inringare berättar att det är stökigt och oroligt på Fabriksgatan i Katrineholm. När polisen kom till platsen upptäcktes att en man i 25-årsåldern hade blivit misshandlad. Oklart om han fick några skador. Polisen har fått vissa uppgifter om vem som kan misstänkas ha utfört misshandeln.

02.49 en polispatrull upptäckte en man som blivit misshandlad på Ridhusplan i Eskilstuna. Det var en man i 60-årsåldern som fördes till sjukhus med ambulans. Mannen hade smärta i nacke axel och rygg. Det finns ingen misstänkt.

Utöver dessa händelser har två personer fått följa med för provtagning på grund av misstänkt ringa narkotikabrott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen