Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 maj 20:43, Kontroll person/fordon, Huddinge

Larm om att en person utsätts för misshandel utomhus. Några personer ska i samband med detta också ha hotats med pistolliknande föremål.

Larm kommer om att en person ska ha utsatts för misshandel av flera personer utomhus. Detta ska ha skett i Snättringe. Personer som varit i närheten ska också ha hotats av en person med pistolliknande föremål.

Det finns också uppgifter om att det hörts smällar/skott i området.

Ingen skadad person finns på platsen när polis anländer och det har sökts efter eventuellt skadade i närområdet - hittills utan framgång. Sökandet har bland annat skett med helikopter.

Ingen är i nuläget frihetsberövad.

Förundersökning om grovt olaga hot, grovt vapenbrott samt grov misshandel av okänd målsägande är i nuläget inledd men ytterligare brottsrubriceringar kan tillkomma.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen