Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

25 maj 20:57, Narkotikabrott, Västerås

Tre män gripna för narkotikabrott.

I samband med att polispatrull stoppade och kontrollerade ett fordon i Västerås blev föraren misstänkt för drograttfylleri. Passageraren i bilen blev misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk. Vid en efterföljande husrannsakan i en bostad anträffades ytterligare en man som greps för innehav av narkotika eftersom patrullen hittade narkotika i bostaden. Männen som först anträffades i bilen är i 30-års åldern och den tredje mannen är i 25-års åldern. Efter förhör blev alla tre anhållna av åklagaren.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen