Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 maj 07:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Västernorrland, ett urval av nattens polisverksamhet

Kl 00:00-07:00, det har varit en natt med hög arbetsbelastning. Ett tiotal personer har omhändertagits för fylleri efter midnatt, varav en misstänks vara påverkad av narkotika. Ytterligare tre personer har även medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

I övrigt:

Kl 00:18 Härnösand

En man i 30-årsåldern gripen, misstänkt för stöld och olaga hot.

Polis har hållit förhör med målsägare och vittnen. Förhör med den misstänkte kommer att hållas efter att han nyktrat till. Därefter ska åklagare fatta beslut om mannen ska anhållas eller inte.

Kl 00:20 Sollefteå

Polis kontaktas efter att en person gått in i ett hus och lagt sig i en säng. En man som var hemma på adressen såg till att personen gick därifrån.

Mannen, som bor på adressen, får göra en anmälan gällande hemfridsbrott.

03:03 Sollefteå

Ung man misshandlad. Han förs med ambulans till sjukvården för kontroll.

Förhör hålls och anmälan upprättas. Den misstänkte, en man i 30-årsåldern, omhändertas med stöd av LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen