Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

26 maj 08:13, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Sörmland.

07.07 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 50-tal ärenden av rutinkaraktär, i huvudsak utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits, sex har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning.

00.55 vid en rutinkontroll av en bilist på Vingåkersvägen i Katrineholm uppstår en misstanke om rattfylleri och drograttfylleri. Det var en man i 40-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör.

01.55 polisen kallades till ett värdshus i Mariefred där det varit bråk. Framme på på platsen visade det sig att det var två personer som ville anmäla varandra för misshandel. Det var en man i 25-årsåldern och en man i 35-årsåldern. Den ene av dem fördes till sjukhus med ambulans. Ingen av dem blev dock allvarligt skadad. Polisen har påbörjat två utredningar om misshandel och flera vittnen är förhörda.

02.34 SOS-larm om brand utomhus på Lagrådsgatan 22 i Eskilstuna. När polisen kom till platsen var det två bilar som brunnit. Troligen har brand anlagts i en av dem och sedan har elden spridit sig till den andra. Polisen har påbörjat utredning om skadegörelse. Personer som kan ha gjort iakttagelser ombeds att kontakta polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisens hemsida.

Inga andra brott eller allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen