Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 maj 08:13, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

07.30 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 90-tal ärenden av rutinkaraktär, huvuddelen utan brottsmisstankar. Ingen person har gripits, 16 har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fyra har fått följa med för provtagning.

01.12 en anmälare ringde till polisen och anmälde att en man i 25-årsåldern skulle ha blivit rånad i närheten av Drottningbron i Linköping. Den drabbade ska ha blivit av med en plånbok, en telefon och ett armband mär tre personer hotade honom och stal dessa föremål. Polisen sökte i området efter misstänkta personer men kunde hitta några. Även brottsplatsen är undersökt utan resultat. Polisen har påbörjat en utredning om rån.

Polisen har under natten haft ett antal alkohol- och krogrelaterade ärenden ärenden med  personer som varit påverkade på olika sätt. Dock inget ärende som fått allvarligare konsekvenser.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen