Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 maj 09:47

26 maj 08:30, Olaga hot, Eskilstuna

En gripen efter olaga hot och misshandel.

06.46 polisen kallades till stadsdelen Årby med anledning av uppgifter om att en person behövde polisens hjälp. Polisen åkte till platsen för att ta reda på vad det gällde. På platsen fick polisen misstankar om att en man hade utsatt andra för personer för olaga hot misshandel och skadegörelse i en lägenhet. Polisen träffade på den misstänkte och grep honom för dessa brott strax efter klockan 07. De som drabbats är tre kvinnor i 25-30-årsåldern. Ingen av dem ska ha behövt ambulanssjukvård.

Polisen har fört den gripne till polisstationen där han ska förhöras varefter åklagare kommer att fatta beslut om den fortsatta utredningen. Förhör kommer nu att hållas med de drabbade och andra som kan bringa klarhet i vad det är som har hänt.

Den gripne mannen är i 30-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen