Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 26 maj 12:53

26 maj 12:38, Misshandel, Finspång

Man greps efter misshandel och hot i relation.

11.22 flera samtal till polisen om en man som skulle kasta och slå sönder saker i ett bostadshus i Finspång. En anmälare berättade om en man som skulle vara väldigt utagerande i och utanför huset.

Polisen åkte till platsen för att ta reda på vad som hänt. I en bostad fick polisen kontakt med en kvinna som säger sig ha blivit utsatt för mannens aggression. Det kommer fram uppgifter om att mannen ska ha misshandlat och hotat kvinnan samt även gjort sig skyldig till skadegörelse.

Mannen som var kvar på platsen greps, misstänkt för misshandel, olaga hot, utpressning och skadegörelse. Mannen, som är i 35-årsåldern fördes till polisstationen där han kommer att förhöras som misstänkt för dessa brott varefter åklagare kommer att leda den fortsatta förundersökningen. Den drabbade kvinnan, som är i 30-årsåldern följer frivilligt med polisen till ett videoförhör som kommer att hållas på  polisstationen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen