Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 26 maj 22:36

26 maj 20:27, Misshandel, Sollentuna

Polisen fick samtal om att flera personer slogs i närheten av Rotebro pendeltågstation.

Polisen som är på plats har talat om att en person behöver ambulanssjukvård. Tills polisen har sökt igenom pendeltågsstationen efter eventuella gärningspersoner kommer inte pendeltåg stanna vid pendeltågsstationen Rotebro.

Uppdatering klockan 21:04
Polisen har sökt igen pendetågsperrongen och pendeltågen stannar åter igen vid pendeltågsstationen Rotebro.

Uppdatering klockan 21:28
Polisen som är på plats har talat om att en av de fyra brottsoffren har förts till sjukhus med ambulans. Det finns ingen uppgift om hans skador.

Uppdatering klockan 22:32
Polisen har inlett förundersökning angående rån då två av brottsoffren då okända gärningspersoner har misshandlat samt stulit kepsar av två av de fyra brottsoffren.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen