Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 26 maj 22:49

26 maj 21:05, Misshandel, Sundbyberg

Enligt de som ringde till polisen är det upp till 20 personer som är högljudda och slåss med varandra i närheten av pendeltågsstationen.

Några av de som ringde till polisen berättade att personerna ibland rörde sig på tågspåren. Andra berättade att de kastade föremål mot varandra.

Vid klockan 21:15 fick polisen veta att en person var avsvimmad på en bro som går över järnvägen. Personen fördes till sjukhus med ambulans. Polisen har träffat på en till skadad person, han behöver inte sjukhusvård.

Uppdatering klockan 22:48
Polisen som följde med den avsvimmade mannen till sjukhus har talat om att han inte blivit misshandlad. Han hade svimmat på grund av sjukdom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen