Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 maj 05:39, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalespersoner är Thomas Fuxborg och Hans Lippens

En väldigt lugn polisiär söndag kväll och natt mot måndag i regionen.

 

Kl 04.21 Göteborg, inbrottslarm

En väktare larmar polisen att ett sk kameralarm har lösts ut på en byggarbetsplats på Tunnbindaregatan i Brämaregården.
När polispatrullen kommer fram till platsen anträffar de en person som de kontrollerar. Mannen är i 35 års åldern och misstänks för olaga intrång och skadegörelse och han hade både en kniv och andra brytverktyg på sig. Han medtas till polisstationen för fortsatta utredningsåtgärder.

190526

Kl 22:39 Halmstad, inbrott

Polis och väktare larmas till Brogatan där ett inbrottslarm har löst ut på en fastighet. Ett genomsök påbörjas och polispatrullen ser en man inne i fastigheten och han grips och kontrolleras. Den gripne mannen är i 30 års åldern. Genomsöktet fortsätter för att säkerställa om det finns fler personer inne i fastigheten. Ärendet avslutas med en anmälan om inbrott.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen